Csatlakozz hozzánk!

Az Önellátó Akadémia tagjai aktívan tesznek a jövőjükért.

Versengés helyett jussunk előre együtt

Az Önellátó Akadémia alapgondolata egy olyan együttműködő közösség létrehozása, aminek a tagjai egymást segítve jutnak előre. Szerencsére egyre többen vagyunk akik azt gondolják, hogy fontos az egészségünk, fontos a környezetünk védelme és fontos, hogy értéket teremtsünk. Egyre többen készítenek jó minőségű, értékes alapanyagokból kézműves termékeket, vagy vegyszermentes, igazi, ehető alapanyagokból élelmiszereket.

Akár hobbi, akár megélhetési forrás egy ilyen tevékenység legtöbbször továbbgondoljuk, hogy hova lehet eljutni vele hosszú távon. Van igény ezekre a termékekre, van igény a hagyomány ápolására és az ehhez kapcsolódó tudásra. Akkor lesz igazán gazdag és jól működő egy ilyen közösség, vagy egy ilyen vállalkozás, ha nem egyedül, kizárólag magunkra hagyatkozva, a vélt, vagy valós versenytársakat kikerülve próbálkozunk kialakítani belőle valamit. Mindig lesznek versenytársak, akikkel folyamatosan harcolni kell. Ez elveszi az energiánkat.

Mi lenne, ha a versenytársakkal együttműködve próbálnánk együtt gondolkozni. Összeadnánk a tudásunkat, a hasonló területen dolgozók más más részterületeket emelnének ki, így erősítve a saját és egymás piacát. Sokkal hatékonyabban működik így, közösségként akár az eladás, akár egy tudásbázis.

Például ha egy településen hárman is készítenek kézműves szappant, akkor hárman összefogva hatékonyabban hirdethetnek, tarthatnak tanfolyamsorozatot, amire hármójuk vásárlói közül nagyobb arányban lesznek jelentkezők mint egyikükéből.

 

Hogyan fogjanak össze ha nem akarják, hogy a konkurencia elvigye a vásárlókat?

Annyian foglalkoznak ma már hasonló dolgokkal, annyi minden megtanulható,megrendelhető az internetről, hogy csak akkor tudunk talpon maradni, ha kiválasztunk egy speciális területet amiben szakértők leszünk és a közösség erejével próbálunk előre jutni.

Ha a három szappankészítő közül az egyik a bőrproblémákra készít szappanokat, a másik kisbabáknak és kisgyerekeknek, a harmadik pedig sütemény alakú, illatos szappanokat készít meglesz mindegyiküknek a közönsége, akik kifejezetten az ő termékeiket keresik. Egymásnak ajánlhatják az ügyfeleket és együtt dolgozhatnak, összeadva tudásukat és a munkájukba fektetett energiájukat.

 

Az Önellátó Akadémia tagsággal egy ilyen egymást segítő tudásbázist és adatbázist szeretnénk létrehozni, amiből annyit vehetnek ki a tagok, amennyit beletesznek.

 

Írj cikkeket, bejegyzéseket nálunk, ismertesd meg magad a közösségben szakértőként, és használd ki az érdekes, hasznos cikkek nyomán egyre bővülő közösség erejét. Hívj meg másokat, építsük együtt a közösséget.

 

Válaszd ki a következő tagsági formák közül amelyik neked a legjobban megfelel.

 

  •  Ha még bizonytalan vagy miért jó ez neked és egyelőre megfigyelőként szeretnél részt venni, akkor az ingyenes Alaptagságot válaszd. Hozzáférsz a tagsági tartalmakhoz, jogosult leszel a kedvezményekre és értesülsz majd az eseményekről, új, hasznos cikkekről.

 

  •  Ha megértetted, hogy egy közösséget építünk magunknak, amiből annyit tudunk kivenni amennyit belerakunk, akkor a második, Médium tagságot válaszd. Szerkesztheted az Önellátó Akadémia blogot, ezzel szakértői képet tudsz kialakítani magadról és meggyőzheted a közösség tagjait, hogy rád hallgassanak a témában, később pedig, ha úgy gondolod, tőled vásároljanak. Hozzáférsz a tagsági tartalmakhoz, jogosult leszel a kedvezményekre és értesülsz majd az eseményekről, új, hasznos cikkekről, ráadásul 20% kedvezményt kapsz a 2 havonta megjelenő Önellátó Akadémia Magazin árából.

 

  •  Ha elszántad magad az aktív cselekvésre, tudod, hogy akkor szavaznak neked bizalmat az emberek, ha látják, hogy dolgozol a céljaidért és értesz ahhoz amivel foglalkozol, és határozott elképzelésed van, hogy profitálj belőle, akkor a Prémium tagságot válaszd. Az Önellátó Akadémia blog tartalmának szerkesztésével szakértői képedet erősítheted a közösség tagjainak szemében, termékedet, szolgáltatásodat felteheted az Önellátó Akadémia webáruházába, fél éves előfizetést kapsz a 2 havonta megjelenő Önellátó Akadémia Magazinra és jár minden ami a Médium tagsággal jár.
Share This

Megosztom

Ha tetszett, oszd meg