Miben tudunk segíteni

Folyamatos, ingyenes tudásbázis az önellátó életmódról

Ha szeretnél többet megtudni az önellátó életmódról, mert szeretnél önellátóvá válni, vagy szeretnéd ha a közösség amiben élsz átvenné újra nagyanyáink tudását, alkalmazná ezeréves átörökített gyakorlatát, de még nem rendelkezel elég tapasztalattal szívesen segítünk.

Iratkozz fel hírlevelünkre és rendszeresen ellátunk hasznos, értékes anyagokkal, gyakorlati megoldásokkal, amivel könnyedén megvalósíthatsz egy fenntarthatóbb, egészségesebb és nem utolsó sorban olcsóbb életet.

Iratkozz fel itt: Szeretnék hasznos infókat

Mutasd meg mit tudsz!

Akkor is szeretettel látunk, ha már van tapasztalatod az önellátó életmóddal kapcsolatban és szívesen megosztod a tudásodat másokkal. Mindenki jobb ebben vagy abban a témában kiegészítjük egymás tapasztalatait. Gyűjtsük össze együtt a kincseket!

Gyakorlati tudás, tapasztalatszerzés

Gyakorlati tapasztalatot szerezni az internet világában, talán a legnehezebb. Lehet, hogy sokat olvastál a témáról az önellátással kapcsolatos magyar, vagy idegen nyelvű oldalakon, vagy körülvetted magadat az ide vonatkozó biokertészeti, zöld építészeti, ökoháztartással kapcsolatos  stb. könyvekkel, de valljuk be, hogy a gyakorlat, a tapasztalat az igazi tudás. Szeretnénk lehetőséget teremteni az önellátó életmód elsajátításához gyakorlatra.

 •  Táborok 

 •  Gyakorlati tanfolyamok

 •  Közös projektek

 •  Kaláka

 •  Csapatépítő tréningek

 •  Online videotanfolyamok

 •  Webináriumok

amiken keresztül alkalmatok lesz megszerezni az igazi tudást.

Profi tanácsadók, tapasztalt szakemberek, elhivatott tanítók

Ha személyes terveidhez úgy érzed egy profi nélkülözhetetlen tudására és több éves tapasztalatára van szükséged az önellátó életmód kialakításához ebben is tudunk segíteni. Ha úgy érzed, hogy a kezdő lépéseket nem egyedül szeretnéd tapogatózva megtenni, hanem egy biztos alapon szeretnél elindulni és menet közben megtanulni mindent akkor érdemes rendszerekben gondolkozva felépíteni az önellátó életedet. Az összhang és az összefüggések nagyon sokat számítanak. Hiszen ez is egy rendszer, ami akkor működik jól, ha minden eleme jól működik és összeillik. 

 • Előadások

 • Interaktív szemináriumok

 • Konferenciák

 • Tanácsadás

Vállaljuk, hogy segítünk és továbbadjuk.

Tervezni tudni kell

Egy szalmaház, ami nem ázik be, elbírja a tetőt, stb. egy kidolgozott, jól megtervezett permakultúrás rendszerű kertben, ahol a növények úgy és oda vannak ültetve ahol a legjobban teremnek, nőnek. Egy megfelelő saját energia ellátással és vízönellátó rendszerrel ellátva, már sok terhet levesz az ember válláról és sok örömet is ad. Akkor ha az jól működik.

Beszéljük meg

Keress meg bennünket, ha csatlakoznál, ha ötleted van, ha tervezel valamit, vagy más önellátással kapcsolatos ügyben.

[contact-form-7 id=”14″ title=”1 kapcsolati űrlap”]

 

 

Share This

Megosztom

Ha tetszett, oszd meg